hey welcome :) hehe , maaf , blog tak cantek macam awak semua :p hehew , bye bye . semoga awak semua suka dengan post2 saya ye ? muah ,

29/05/2013

i know i'm cute ❤

hey guys . ha , ape khabar .?
sehad ta .? hee .
lame ta update blog nhe . aumm *

na cerita ape ekh .?
ahaks *aptb
okayh lha , kita tengok2 
jela picture2 aku nhe ,
hehe .


this , aku . emah . i know i'm cute. :D
jealous .? why ?
aku rasa semua orang sama jeh . tak fayah
nak jealous2 kayh ;)


with bear :D 
beby kita yang bagi . huhu , 
comel ta aku .? ke , bear tu .?
hee . mestilah dua2 kann.?
*okay , perasan kejup :D





Intan Aniza .? who .?
she's my lovely sister . shomel gila , beb .
sajaa rembat nametag dia , hehe.
lupe nak letak picture dia . lalaala


orang cakap , aku comel .? yeke .?
tipulah ~ tak percaya .
bagi bukti dulu , baru boleh cakap , aku comel.
ngengngeng :P
ape yang comel nyah tahh . aku pung tatau ,
ayoyo :D


orang cakap aku sweet . sampai ade orang suka 
cubit pipi aku . hehe ~
sakit tau . 


gula-gula .? ha , otw nak balik dari penang ,
beli gula-gula tuh , tapi tak habis .
sebab besar kowd . hehe . nak tak .?
mana boyey ., uwekk .


tabik gula-gula . hahaha . apedaa .
cunn kann.>.<
*perasan kejup XD


alala , nak promote gula-gula jup .
sapa mahu .? sini , hehe


ouh ~ i know i'm cute . suka tak .?
hee , nak usha .?
mana boyey , nanti boy kita marah lha .
hehe , friend cukup , kayh .? 
good :D


hm , kita nhe , baik ke .?
haha , apepasal aku tanya nhe .>
bengong .


picture last . okayth , aku comel sanagt2 !
hehe . 

aku tak tahu nak tulis ape . heee . penat seyh . hmm ,
bosann . boy takde . huu ~
dia pergi bola , MSSM . hee
markedd jup . hm .

thnat all. last sekali !

AKU MEMANG COMEL :D
 
© THIS IS YOURS!